Over Pitrust tekst

Over Pitrust

Allereerst: Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn site!

Mijn naam is Pieter Spruit, het gezicht achter Pitrust, 29 jaar oud en woon in Lopik. Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd en banen te hebben gehad ben ik in 2015 voor mijzelf begonnen als meubelmaker.

Na het afronden van mijn middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding facilitaire dienstverlening. Dit was een opleiding, waar je zowel moest denken als doen. Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gehad waarbij ik bij het laatste stage bedrijf (waar ik later ook twee jaar als technisch tekenaar heb gewerkt) in aanraking ben gekomen met Autocad. Door veel met Autocad te werken ontwikkelde ik een zeer sterk oog voor detail. Na 2 jaar besloot ik om weer terug te gaan naar school en heb de opleiding Allround -DTP gevolgd. Hierdoor ben ik een stuk creatiever geworden. Helaas lukte het me niet om een baan te vinden in deze branche.

Daarom heb ik besloten om de stap te zetten en mijn eigen bedrijf op te beginnen in iets wat ik leuk vind; Ontwerpen, techniek en met mijn handen bezig zijn. Deze passie heb ik altijd gehad. Met meubels maken en ontwerpen ben ik daarom ook niet voor niets als hobby begonnen.

De kleine en eenvoudige project waarmee ik ben begonnen ontwikkelen zich steeds meer in grotere en moeilijkere projecten. Uiteindelijk heb ik mezelf zo kunnen ontwikkelen dat ik steeds professioneler kan werken, dit leer je simpelweg door te durven en te doen.

Elke keer als er een nieuwe leuke of uitdagende project binnenkomt sta ik te springen om mijn ideeën uit te werken en deze opdracht te maken. Samen met de klant maak ik een ontwerp, wat past bij hun wensen, haalbaar en betaalbaar is. Met het ontwerp probeer ik de klant net zo enthousiast te maken als ik erover ben. Als dit lukt geeft dit extra energie en motivatie om dit project maar ook de volgende projecten te maken.

Heb je zelf ideeën of wil je kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn? Bel of mail mij dan gerust, er zitten geen verplichtingen aan.

Bekijk ook eens mijn CV via LinkedIn.

Pitrust logo
Pitrust

© Pitrust 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM